Rakkaan lemmikin muisto
aina lähelläsi

Valmistamme Tuhkakoruja lemmikin tuhkasta muistoksi rakkaasta ystävästä. Tuhkaa säilötään koruhartsiin ja näin saadaan aikaan yksilöllinen tuhkakivi.

Yleistä Tuhkakorusta™

Korun metalliosat ovat joko 925 sterling-hopeaa tai 585 (14K) keltakultaa, ja "kivi" on koruhartsia, johon värin antaa tuhka. "Tuhkakivi" on suojalakattu korutarkoitukseen soveltuvalla lakalla.

Verkkokaupasta saatavissa oleviin pieniin hopeariipuksiin tulee kaupan päälle hopeaketju, valinnan mukaan 45cm tai 50cm. Koruissa on mahdollisuus myös käsinkaiverrukseen korun taakse tai erilliselle hopealaatalle. Kysy hintatietoja pidemmistä kaiverruksista erikseen.

Tuhkasormusta emme suosittele välttämättä jokapäiväiseen käyttöön. Vaikka tuhkakivi on kovaa materiaalia, se voi naarmuuntua kovassa käytössä. Riipukset ja korvakorut eivät pääse naarmuuntumaan kuten sormukset.

Huom! Pinta ei välttämättä ole täysin tasainen. Värisävy vaihtelee tuhkamateriaalin mukaan (tuhkassa voi olla eri värisävyjä) ja "kivi" saattaa sisältää ilmakuplia. Jokainen tuhkakivi on uniikki ja yksilöllinen.

Koru saattaa hieman muuttaa sävyään ajan kuluessa, se on ominaista koruhartsille. Voit ehkäistä muutoksia säilyttämällä korua mukana tulevassa rasiassa, kun et käytä korua.

Uniikki tuhkakoru


Valmistan tilauksesta myös täysin uniikit tuhkakorut omien toiveidesi mukaan hopeasta tai kullasta. Ota yhteyttä niin suunnitellaan koru yhdessä juuri sinulle sopivaksi.


Terveisin: kultaseppä Mirka


Kysy lisätietoja ja tarjousta : asiakaspalvelu@jasmindesign.fi tai yhteydenottolomakkeella

Tilausohjeet

Voit tilata haluamasi korun suoraan verkkokaupastamme kohdasta "Tuhkakorut". Tilaamalla ja maksamalla korun pääset työjonoon. Tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen. Lähetämme sähköpostilla ohjeet tuhkan toimittamiseen muutaman arkipäivän kuluessa (muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi, mikäli ohje sattuisi eksymään sinne). Tuhkakoru valmistuu noin 1-2 viikon kuluessa tuhkan vastaanottamisesta.

Mikäli posti hävittää tuhkalähetyksen, emme vastaa tapahtuneesta. Mikäli valmis koru rikkoutuu huolellisesta pakkaamisesta huolimatta, ole ensisijaisesti yhteydessä postitoimistoon ja tee Postille reklamaatio. Ole sen jälkeen yhteydessä myös Jasmin Designiin, kaikki palaute on tärkeää. Valmis koru toimitetaan asiakkaalle aina seurattavana pikakirjeenä.

Tuhka koru on aina tilaustyö, joten sillä ei ole palautusoikeutta.

Hoito-ohjeet

Tuhkakorut voidaan puhdistaa miedolla tiskiaineliuoksella. Tämän jälkeen koru tulee huuhdella ja kuivata hyvin.

Hopeiset osat voidaan puhdistaa esim. hopeanpuhdistusliinalla.


Pue korut päälle viimeiseksi ja riisu ensimmäiseksi. Tällöin esim. hiuslakka tai hajusteet eivät pääse vahingoittamaan niitä. Korun käyttöä pitäisi välttää myös uidessa, saunoessa sekä nukkuessa, sillä pesuaineet, kemikaalit sekä korkea lämpötila voivat rasittaa materiaaleja turhaan ja nukkuessa ihon epäpuhtaudet voivat aiheuttaa bakteerikantaa koruihin, lisäksi ketju voi taittua.

Ethän säilytä koruja suorassa auringonpaisteessa.