Toimitusehdot

Maksutavat

Nettikaupassa maksu suoritetaan oston yhteydessä verkkopankissa.

Tilauksesta tehtyjen jalometallisten uniikkituotteiden ennakkomaksu suoritetaan verkkopankissa (50% valmiin korun hinnasta), jota ei palauteta jos tilaus meistä riippumattomista syistä peruuntuu.
Loppumaksu suoritetaan viimeistään korun luovutuksen yhteydessä.

Huom! ÄM-korut maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen.

Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.


Toimitustapa

Toimitamme verkkokaupan tuotteet postilla alkaen 3,00 €.

Mm. ÄM-koruilla ja tilaustuotteilla lähetyskulut 7,20€
(toimitusosoitteeseen jaettava seurattava pikakirje).


Toimitusaika


Verkkokaupasta ostettujen tuotteiden toimitusaika on n. 2-5 arkipäivää. Uniikkikorujen sekä äidinmaitokorujen toimitus sopimuksen mukaan.

Toimitusehdot


Tilaustuotteilla (kuten uniikkikorut ja äidinmaitokorut) ei ole palautusoikeutta.

Kaikilla muilla verkkokaupan tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen.

Kaikista palautuksista tulee sopia etukäteen asiakaspalvelun kanssa asiakaspalvelu(a)jasmindesign.fi. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia emmekä korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja.

Jasmin Design pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Takuuehdot

Jasmin Designin valmistamilla koruilla on takuu valmistusvirheiden osalta, jolloin ne korjataan veloituksetta. Takuu ei koske normaalista kulumisesta johtuvia vikoja, kuten esim. metallin tummumista, avolenkkien aukeamista, helmipunoksen venymistä eikä hopeoinnin tai lakkauksen kulumista. Myöskään mekaanisesta kulumisesta (esim. lenkkien kuluminen) tai huolimattomasta hoidosta/käsittelystä johtuvat viat eivät kuulu takuun piiriin. Takuu- ja reklamaatioasioissa ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@jasmindesign.fi).


Yhteystiedot

Tilauksiin liittyvissä asioissa kyselyihinne vastataan sähköpostitse asiakaspalvelu@jasmindesign.fi tai puhelimitse

044 2398 266


Ylivoimainen este

Jasmin Design ei ole vastuussa toimituksista, jotka ovat yrittäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Tällaisia ovat mm lakot, yleinen liikenteen häiriintyminen tai muu vastaava toiminta.


EU-direktiivin mukainen riidanratkaisu kuluttajakaupassa

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi